Egy gyönyörű hivatás

A családállítás számomra egy gyönyörű hivatás. Segíteni másoknak, hogy Rend legyen családi rendszerükben, önmaguk rendszerében. A legnagyszerűbb segítség arra, hogy Rendet tegyünk az életünkben. Egységbe kerüljünk önmagunkkal, és ez által, egész(séges), teljes, örömteli életet élhessünk. Rendbe tenni saját gyermekkori családi rendszerünk, sajátmagunk, hisz a mi mostani rendszerünk a gyermekünk családi, származási rendszere lesz. Megmutatni, hogy nem vagyunk egyedül, hogy mindig van segítség, van kapaszkodó. Van értelme annak, hogy leszülettünk, hogy éppen most, éppen ide. csalad_3_tenyer

A családállítás energiák szintjén dolgozik, old, felold, helyre tesz. Elenged, megszabadít, felszabadít. Összekovácsol, egységet teremt. A térben, a mezőben minden a helyére kerül, megélheted a szabadságot, a tiszta feltétel nélküli szeretetet, tiszta, mély érzéseket. Annyira jó, felemelő dolog a Mező részese lenni. Átélni, átérezni az ott lévő energiákat. Ott csak az érzések, energiák számítanak.

Ha szeretnél Rendet tenni az életedben, családodban, ha épp a párkapcsolatodban vannak nehézségek, itt az ideje, hogy el gyere közénk. Éld meg mindazt, amiről beszélek. Légy részese az energiák határtalan erejének, lágyságának.

„Ha énekelnél, de a hangod nem bír szárnyalni, mindig jön valaki, akinek a hangja már szabadabban szól és veled énekel. És ekkor a te hangod is szárnyalni kezd. Ez a lelkek közötti kapcsolat.”

Ugye, milyen jó, hogy élünk!

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt szereti: