Oszd meg a benned lévő tudást

A szemünk előtt lévő figyelmeztetések olyan világosak, mégsem látjuk őket. Ítélkezésünk elhomályosítja látásunkat. Csak a történeteket látjuk a valósat nem vagy csak alig. Pedig mindent elénk tár a Mindenség. Csak meg kéne látnunk, észre kellene vennünk. És úgy már sokkal egyszerűbb lenne minden, az egész élet. Kilépve a szerepeinkből a valóságba. De mi szeretünk játszani. Szeretjük a szerepeinket. Vagy annyira már nem is, és menekülünk. enemy 4

Életük során szert teszünk tudásra és megannyi tapasztalásra. Van, hogy a tanulásba menekülünk, holott tudásunkat inkább már megosztani kellene, mint raktározni. De mi még mindig csak raktározunk. Csak raktározunk, nem osztunk meg semmit, nem nyitunk a világ felé, nem osztjuk meg a bennünk lévő tudást és jót. Csak raktározunk, gyűjtögetünk. Aztán egyszer csak azt vesszük észre, hogy hiába a rengeteg tudás, mit az évek alatt felhalmoztunk.

Hiába minden tapasztalatunk és bölcsességünk. Nem vagyunk boldogok. Nem vagyunk elégedettek magunkkal. Nem elég, amink van. Üresnek érezzük magunkat. Tulajdonképpen azok is vagyunk, hiszen a bennünk lévő tudást elraktározzuk ahelyett, hogy megosztanánk, és ezzel mozgásba hoznánk a bennünk lévő és a körülöttünk lévő energiát. De nem. Inkább új foglalatosságba menekülünk. A tanulás már nem ad semmi újat, már nem ad semmit. Nem ad örömet, nem nyújt megelégedettséget.

Így olyan valamit keresünk, ami megadja nekünk mindezt. És a különböző élvezeti szereket választjuk. Mely ugyan csak egy kis időre, de mégis boldogságot nyújt. Aztán már csak biztonságot, megszokást. De legalább nem érezzük folyton az ürességet. Így herdáljuk el a bennünk lévő tehetséget, tudást nagyon sokan. Pedig csak annyit kellene tennünk, hogy megosztjuk mindazt, ami bennünk van. Így áramlani tud az energia. És a bennünk lévő űr, üresség megtelik élettel.

Így hát arra kérlek, ne várj tovább, ne várd meg, amíg késő lesz. Tárd ki a szíved és oszd meg a benned lévő tudást. Legyen az bármi is.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt szereti: