Egység

Ma ismét tanultam valamit. A Talentumoknak hála újra átélhettem az Egység élményét, érzését.

Mindig azt gondoltam, hogy keresnem, kutatnom kell ezt az érzést, élményt. De tévedtem. Ez az érzés mindig megvan, mindig itt van, körülvesz.

Az igazság az, hogy én válok ki az Egységből és szeparálódom el. Elszigetelődöm. Belebújva az önsajnálatba, szegényén játszmába. Elszigetelődés, befelé fordulás. Még véletlenül sem kifelé soha. Pedig olyan egyszerű a visszafordulás. Most már tudom, átéltem.

Eddig azt hittem, úgy élhetem meg a szabadságom, ha egyedül vagyok. Szerettem volna szárnyalni, repülni. Néha pillanatokra, percekre sikerült is. Csak mindeközben saját csapdámba esve nem hogy szabaddá nem váltam igazán, hanem egyenesen rabbá tettem önmagam. Elszigetelődtem, begubóztam. Lassan hatalmába kerített a félelem és már álmodni sem tudtam, mertem szabadságról. Vágytam segítségre, vágytam Egységre. De nem találtam.

Akkor hol találom meg az Egységet, Hol tudom megélni a Szabadságot? 11002613_809897392425957_376411703766437227_n

Az Egység körülvesz, mindig is körülvett. Élő, létező, vibráló, lüktető, áramló. Béke, harmónia, szeretet. Nem kell keresnem, mert ott van minden hol. És a szabadság? Az igazi szabadságot az Egységen belül tudom megélni.

Egységben. Önmagamat megosztva, kiáradva, kitárulva. Eggyé válva, összeolvadva. Így éltem meg a Szabadságot. Így élhetem meg ezentúl is.

A felismerés letaglózott, fejbevágott. Az egész eddigi „szenvedéseim+ nagy részét én okoztam saját magamnak vakságommal.

Most már tudom rossz helyen kerestem, rossz módon kutattam.

Hálás vagyok ezért a tanításért. Köszönöm!

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt szereti: