Csodálatos világ

A családállítás egy csodálatos módszer és világ. Egy csodálatos lehetőség, melynek segítségével leteheted a múltad terheit. Elengedheted a családi mintákat, helyedre kerülhetsz a gyermekkori családodban, hogy megérkezhess a felnőttkori életedbe.csalad_3_tenyer

Egy csodálatos lehetőség, hogy megéld azokat az érzéseket, melyekre oly nagyon régen vágysz, vagy melyeket már nagyon régen éreztél. Itt a Szeretet terében ez lehetséges.

Lehetőség kapsz arra, hogy megtapasztald, az élet tele van csodákkal, melyek csak rád várnak. Lehetőség arra, hogy lásd nem vagy egyedül a nagyvilágban.

Szeretném megmutatni, szeretném odaadni neked ezeket a megéléseket. Feladatom, hogy tolmácsoljam feléd a Mindenség üzenetét ott a Térben Veled, Neked.

Éld át velem ezt a csodát.

Csodát, ahol a történetek nem számítanak, ahol az energiáké a főszerep. Ahol minden a helyére kerül. És nincs jó vagy rossz, csak kiegyenlítődés. Nincs ítélkezés, nincs megítélés. Szeretném neked megmutatni ezt a csodát, szeretném, ha ezzel a csodával te is gazdagabb lehetnél.

Ha szeretnél gyógyulni, töltődni a Szeretet – terében, akkor keress meg.

Email: kriszta.endrodi@gmail.com; Tel: 36/30-849-16-55

Endrődi Kriszta Életke

%d blogger ezt szereti: