Elvágyódni annyi

Elvágyódni annyi, mint a könnyebbik út felé lépdelni, a könnyebbik utat választani. Elszigetelődni mindentől és mindenkitől. Halottként létezni az élők között. Nem látni az élet adta szépségeket, lehetőségeket. Nem venni tudomást a feléd nyúló kezekről, a Mindenség felől áradó Szeretetről. Befordulva, begubódzva magadba, egyedül.

Nehéz és súlyos vagy. Tele saját magad állította korlátokkal, hiedelmekkel. Elveszettnek és üresnek érzed magad. Fáradt vagy, belefáradtál az állandó küzdésbe, elfogyelvágyodásott az erőd. Most már mennél. Üres az életed, nincs senki és semmi, ami igazán itt tartana.

Nincs bőség az életedben, mert nem az életet választod. A bőség azoknál van, akik az életet választják, ahova be tud áramlani. Bőség szeretetből, életből, napsütésből, örömből, anyagi javakból.

Mert nem hozol döntést. Könnyebb elzárkózni a felelősség elől, a megoldások elől. Ja azért tenni kell, mozdulni kell. Választani kell.

Két világ közt lebegsz, nem vagy itt sem, de ott sem. Dönteni kell. Gondolod nehéz. Mondok valamit: Most vagy nehéz és súlyos, észre sem veszed, hogy saját magad préseled össze. Csak egy döntés, egy lépés. Válaszd az életet. Igen nehéz, de semmivel nem nehezebb, mint a súlyok, amik most rajtad vannak. Csak hozd meg a döntést. Válaszd az életet. Ahogy meghozod ezt a számodra nehéz döntést, megkönnyebbülsz. Tudom, nem könnyű, és tudom, hogy sok a visszahúzó tényező. De ezek csak a fejedben vannak.

Nézz belülre, nézz a szívedbe, a vihar már elmúlt, csak a csend és a nyugalom maradt. A többi a fejedben létezik. Próbáld meg szívből. Most azt mondod, nem tudod, hogyan kell. Csak engedd, hogy megtörténjen. Történhet-e rosszabb annál, ami most van? Nincs veszítenivalód. Vállalj felelősséget önmagadért. Köteleződj el önmagad felé. Nem mondom, hogy nincsenek rögök az úton. Vannak, de a rögök eltörpülnek az élet szépsége mellett. Az élet adta lehetőségek mellett, melyeket észre sem vettél eddig. Engedd el a fájdalmad, engedd el a régi mintákat, az otthonról, gyermek korból hozott sérelmeket. Felnőttél, a múlt elmúlt. Jogod van új, tiszta lappal, egy új életet kezdeni. Válaszd tudatosan az életet. Merj élni, merj tapasztalni. Ami már nem szolgál, merd elengedni.

Fedezd fel a napsütést, a madarak csiripelését, a lágyan fújó szél simogatását. Lásd meg az eléd táruló szépségeket, csodákat. Keress olyan értékeket az életedben, magadban, amik inspirálnak, amik előre lendítenek. Amikbe belekapaszkodhatsz. Biztos szeretsz kertészkedni, vagy gyerekek közt lenni. Talán vannak saját gyermekeid. Vagy szeretsz kirándulni, lehet, hogy varrni, vagy kézimunkázni szeretsz, vagy épp villanyt szerelni, vagy zenélni. De az is lehet, hogy segíteni szeretnél másokon, csak még nem tudod, hogyan fogj hozzá. Hogyan, mondod most, hisz a saját életedhez sincs erőd. Hidd el, hogy minden benned van.

Van elég erőd, csak rossz helyen kerested eddig. Keresd a szívedben. Annyian vannak még, akik azt érzik, amit most te érzel. Együtt sikerülhet, együtt sikerül. Találj valamit, ami igazán fontos számodra, amiben örömödet leled. Válaszd az életet, hisz tele van csodákkal és számtalan lehetőséggel, melyek csak rád várnak. Vedd észre, hogy saját magad korlátozod, bontsd le a falakat. Nem vagy egyedül. A Mindenség mindig támogat. Az élet egy drága ajándék, egy remek lehetőséget kaptál most itt e földi létben, tapasztalni, tanulni. Ezért vannak a kihívások. Lásd meg életed célját, értelmét. Merj segítséget kérni. Vedd észre a feléd nyúló kezeket. Nem vagy egyedül.

Hozd meg a döntést, válaszd az életet és megjelennek az életedben a jó dolgok is. Engedj nekik teret, hogy áramolni tudjanak.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt szereti: