Létezés

01_letezesÜlök a szobámban. Bennem nyugalom van. Az ablak nyitva. Hideg a levegő, mely beáramlik, de most jól esik. kezembe veszem a Létezés kártyáját. Bár az égen jelenleg nem látok csillagot, mert az ég borús mégis magam előtt látom mind.

A kártyát figyelem és egyre több csillag jelenik meg körülöttem. Körülvesz a végtelen éj, körülvesz a csillagok sokasága, tengere, rendszere. Gyönyörű, csodálatos, talán kicsit félelmetes is.

Már nem a szobámban ülök, már lebegek a csillagok között, a végtelenben, a térben. Minden tökéletes. Teljesség érzése van bennem. Áramlok, átjár a nyugalom, átjár a szeretet, a békesség.

Látom a Mindenség nagyságát, látom kicsinységemet. Látom azt is, hogy az itt és mostban jó helyen vagyok. ide tartozom, oda tartozom. Az Egész része vagyok. Csepp a tengerben, csillag a végtelenben, a hatalmas égen.

Egy parányi apró Lélek, mely mégis része a nagy egésznek. Érzem az Egész részese vagyok, része vagyok. Benne vagyok mindenben és a Mindenség bennem van. Egységben vagyok magammal, Egységben vagyok a Mindenséggel. Csodálatos érzés. Megnyugtató, békességgel tölt el. Könnyed vagyok, szinte már légies vagyok. Itthon vagyok. Vagyok és létezem. A Mindenség részeként a Mindenséggel Egységben létezem. Egyszerre itt vagyok és ott vagyok, mindenhol ott vagyok.

Csillag vagyok a csillagok között.

Hálás vagyok a tapasztalásért. Köszönöm.

  1. október 16.

Endrődi Kriszta Életke

kép: Osho Zen Tarot – Létezés kártya

%d blogger ezt szereti: