Családállítás egy csoda

letöltés (1)A családállítás egy csoda, csoda mely megváltoztatja az egész életedet, ha hozzá adod magad te is. Mint mindenhez ehhez a csodás módszerhez is szükség van rád és arra, hogy te is akarj változni és változtatni.

A családállítás megváltoztatta az én életemet is. Nagyon sok minden változott amióta jelen van az életemben. Az elmúlt 2 év sok felismerést és megértést adott.

Szembesültem a ténnyel, hogy nem élek, csak vegetálok. A szó átvitt és tényleges értelmében. Nem láttam, nem találtam az élet értelmét, minden szürkének, megszokottnak és feleslegesnek tűnt. A mélységben ültem vagy inkább feküdtem és vártam az elmúlást. Nagyon sokszor és nagyon sokáig foglalkoztatott a halál gondolata, hogy jobb lenne elmenni, jobb lenne oda át lenni. A családállítás segítségével megláthattam, megtapasztalhattam az élet csodáját, a benne rejlő, vele járó lehetőségeket. Megláttam, hogy míg fekszem és vegetálok számtalan lehetőséget és csodát halasztok el. Elmegy mellettem az élet és még csak észre sem veszem. Megtapasztalhattam a reményt, a feltétel nélküli, elvárásoktól mentes szeretetet. Megtapasztaltam, megértettem, hogy mindig van hova tartani. Mindig van segítség. Mindig van lehetőség.

Nagy segítség és felismerés volt, hogy nem vagyok egyedül. Rájöttem, hogy az Egység melyet eddig kívül kerestem, azt önmagamon belül kell először megtapasztalnom, megtalálnom, utána tudok másokkal is egységet alkotni. Az Egység mindig bennem/bennünk van. Én fordulok ki belőle, én távolodom el tőle. Mikor ezt felismertem, nagy AHA élményt és megértést adott.

A családállításokon megélt szerepekben, vagy akár csak külső szemlélőként is sok mindent megértettem.

Sok mindent elengedtem, és sok mindenen változtattam. Helyemre kerülhettem általa a gyermekkori családomban, így a helyemen vagyok a felnőtt életemben is. Új barátokra, barátságokra leltem, találtam.

Le tudtam zárni általa, a múlthoz tartozó kapcsolatokat. Segített véget vetni játszmáknak, segített elengedni, feldolgozni fájdalmas történeteket. Segített megérteni, hogy nem a történetek a fontosak, minden csak energia. És az energia kiegyenlítődésre törekszik. Segít elengedni, megnyugvást, békét találni.

Közelebb kerültem önmagamhoz, mint az valaha is reméltem volna. Közel kerültem a lelkemhez. Elismerem és elfogadom magam. Felvállalom önmagam.

Fantasztikus, csodálatos dolog, hogy mennyi minden tud változni általa. Hosszú évekig, évtizedekig cipelt dolgoktól, terhektől szabadit meg. Könnyeddé tesz.

Szeretném neked megmutatni e csoda világát. Szeretném, ha te is átélhetnéd, megélhetnéd a könnyedséget, a szeretetet. Szeretném, ha te is a helyedre kerülhetnél, ha neked is könnyebb lenne. Szeretnék neked segíteni ebben.

Endrődi Kriszta Életke

%d blogger ezt szereti: