Korlátok

Már beszéltünk a történetekről, melyekhez ragaszkodunk, így emelve korlátot önmagunk köré. Most beszéljünk azokról a korlátokról, melyeket kitalálunk, megálmodunk magunknak. Legalább annyira zsákutca ez is. Elképzelsz magadnak egy új párkapcsolatot, egy szebb autót, egy szebb lakást vagy házat. Amivel nincs is semmi baj, csak közben folyamatosan elvárásokat támasztasz. Ilyen legyen, olyan legyen. Na de ilyen ne legyen, de olyan sem. Jól körül írod, jól megtervezed pontról pontra minden apró részletét. Aztán vársz, és a legtöbb esetben nem történik semmi.

Vagy épp megkapod, amit kértél egy kis szépséghibával itt-ott. Még az is lehet, hogy minden úgy van, ahogy kérted. Pontról pontra, de még sem vagy elégedet. Próbáld ki, mi történik akkor, ha nem korlátozod a vágyaidat, ha mersz álmodni. Nagyot álmodni. Miért szabsz mindennek korlátot? Értsd meg így az energia nem tud áramlani, megreked. És ekkor jönnek azok a pici, vagy nem is olyan pici szépséghibák. Merj álmodni, merd ledönteni a korlátaidat.

Álmodj, vágyakozz. De ne korlátozz. Kérj olyat, ami számodra a legmegfelelőbb. Hidd el, a Mindenségnél jobban senki nem ismer. Rábízhatod magad. A Mindenség tudja, hogy mikor mire van szükséged. Tudja, hogy mi a számodra legmegfelelőbb. Hagyd áramlani az energiát. Hagyd teremtődni a dolgokat, ne építs korlátokat azt remélve, hogy akkor jó lesz. Nem lesz jó, és ezt te is tudod.10612532_707987649283599_1152638551940602207_n

És ugyan ezt teszed, mielőtt találkozol valakivel, aki fontos a számodra. Különböző okok miatt. Mert egy új üzletet akarsz vele kötni, vagy mert fontos lenne vele kibékülni. Vagy csak nagyon szeretnéd meghódítani. Gondosan megtervezel, minden egyes szót, mondatot. Már látod magad előtt az egész szituációt, ő így tesz, erre te úgy reagálsz és akkor minden úgy alakul majd, ahogy te eltervezted. Ugye tudod, hiszen már tapasztaltad, hogy nem így van. Sohasem úgy alakul, ahogy te azt jól kigondoltad otthon, vagy az odafelé úton.

Mi történt, újra csak korlátokat építettél ahelyett, hogy szabadjára engedted volna az energiát, A Mindenségre bízva magad. Átélve, megélve azt, hogy a Mindenségben rend van, és minden úgy alakul, ahogy lenni kell. Függetlenül attól, hogy te mit terveztél el.

Kérlek, gondolkozz el ezen. Merj álmodni, merj vágyakozni, és bízz a Mindenségben, mert megtart.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt szereti: