Segítő kezek

Becsüld meg őket, kevés van belőlük. Hálás lehetsz a Mindenségnek, ha rád találnak. Hálás, hiszen egész életedet változtatják meg. Kiemelnek, felemelnek. Megtartanak, biztonságot adnak. Utat mutatnak. Ritka kincsek. Ők azok, akik megmutatják, hogy nem vagy egyedül. Megmutatják, hogy nem te vagy a különc, az emberek átlagosak. Te különleges vagy. Az ő segítségükkel megélheted önmagad, megélheted különlegességed. Támaszt nyújtanak, bátorítanak. Tanítanak.

Lehetőséget adnak arra, hogy önmagadat megélve segíthess a hozzád hasonló különleges embereknek. Így előbb vagy utóbb te is egy segítő kézzé válhatsz. Ők biztos pontot jelentenek az életben. Támogatást, visszajelzést adnak, és ha kell, tükröt tartanak. Minden embernek szüksége lenne ilyen segítő kezekre. Sajnos azonban a legtöbb ember nem tudja értékelni a jó szándékot, a felé nyúló segítő kezeket. Észre sem veszik a mindennapok sűrűjében a gyöngyszemeket.

Hálás vagyok a Mindenségnek, hogy rám találtak. Hálás vagyok a Mindenségnek, hogy e gyöngyszemek rám ragyogtak, és ragyognak. Köszönöm

Posted on szeptember 12, 2014, in írásaim. Bookmark the permalink. Hozzászólás.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt szereti: