Válj hősé

A különböző életfeladatok szabad választást adnak neked. Lehetsz áldozat, és lehetsz hős. Te rajtad múlik, hogy melyiket választod. Tudom, az áldozat szerepét jobban ismered. (Hiszen a szüleid gyermeke vagy. El kell nekik nézned mindent. Segítened kell őket. Már-már az ő életüket kell élned. És te jó gyerek vagy, meg is teszed). Mi lenne, ha most megpróbálkoznál, a másik szereppel. Válj hőssé. Önmagad hősévé. Lásd meg, hogy ismét csak azt az egy döntést kell meghoznod. Egy döntést, hogy mostantól kilépsz az áldozat szerepéből. Nézd meg más szemszögből a történeteidet. Lásd meg, hogy bele vagy ragadva egyes szerepekbe. Csak egy kicsit kellene arrébb lépned és már másként látnád az egészet. Próbáld meg kívülről látni. Engedd el és hagyd, hogy történjen. Lásd meg, hogy a választás a tiéd.

 

Lásd meg és légy szabad. Nem a te feladatod a szüleid támogatása, megteheted, amíg szabad választásból teszed. A gyermekkori rendszeredben ők a nagyok, ők a felnőttek. A szülő ad, a gyermek elfogad. Így van rend. Tedd meg ezt a lépést, nézd innen a történetet. És ez csak egy történet a sok közül. Történetetek, melyeknek túl sok jelentőséget tulajdonítunk. Tudd, hogy mindez csak energia, ami kiegyenlítődésre törekszik. Így, vagy úgy.

Döntsd el, hogy mostantól más szemszögből tekintesz az életed történeteire. Dönts és tegyél érte lépéseket. Lépéseket a szabaddá válás felé. És ha megtetted már hőssé váltál, önmagad hősévé.

Posted on október 14, 2014, in Gondolataim. Bookmark the permalink. Hozzászólás.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt szereti: