Családi Rend

Boldog, harmonikus élet alapja a családi Rend.

Származási rendszerünk, gyermekkori családunk adja életünk alapjait, a gyökereket. Szeretetet, a hitet és a biztonságot. Amíg ott nincs Rend, addig felnőttként nem tudunk működni. Gyökerek nélkül nem tudunk repülni.

Rendet kell tenni származási rendszerünkben. Mit is jelent ez?

A családállítás segítségével mindenki elfoglalja az öt megillető helyet. A kicsi, kicsi lesz, a nagy, nagy. A felnőttek, felnőttek lesznek, a gyerekek, gyerekek lehetnek. Elengedésre kerül a sok régi családi minta. Letevődnek, visszaadódnak a családi batyuk, terhek.

Vállalnunk kell a felelősséget önmagunkért, az életünkért. Ahhoz, hogy stabilan álljunk a nagyvilágban. Felelősséget vállalni azért, hogy legyen önbizalmunk, önmagunkba vetetett hitünk; ahhoz, hogy meg tudjuk élni a szeretetet a mindennapokban és ki is tudjuk mutatni azt. Végre a saját felnőtt életünket élhessük Ne gyermeki énünkbe ragadva próbáljunk tengődni a mindennapi életben. Egyenrangú párkapcsolatot szeretnénk, azt szeretnénk, hogy tiszteljenek a gyermekeink, részt vegyenek a családi életben. De amíg gyermeki énünkben éljük minden napjainkat, hogy várhatjuk el, hogy a másik –  legyen az a párunk, vagy a gyermekünk – felnőttként kezeljen minket.

Posted on július 28, 2014, in Uncategorized. Bookmark the permalink. Hozzászólás.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt szereti: