Diófa

Nyugalom és béke járja át a testemet, lelkemet. Egy diófa tövében ülök. A diófa nagy és terebélyes. Hátamat a törzsének támasztom. Körülöttem csend és harmónia. Lágyan fúj a szél, jó melegen süt a nap. A madarak csiripelnek. Magam vagyok. Önmagam vagyok. Tanulmányozom a körülöttem lévő hangokat. hallgatom, átélem, a részemmé teszem. Egybe olvadok a madarak csiripelésével, a légy zümmögésével, a kert kapu nyikorgásával. Most már befelé figyelek. nyugalom és harmónia, békesség van bennem. Hálát és végtelen szeretetet érzek. Hálás vagyok a Mindenségnek, hogy vagyok. Hálás vagyok, hogy élhetek, hálás vagyok, hogy itt lehetek e földi létben. Köszönöm.

Energiák áramlását érzem. Sodródom. hagyom. nyugalom van bennem. Biztonságban vagyok. Lelkemmel összekapcsolódva stabil és egész vagyok. A Mindenség támogatásával haladok. Már nem csak sodródom, haladok.

Az energiák áramlanak, hullámzanak. A bennem lévő nyugalom nem változik. Érzékelem az energiák változását. Vannak könnyebbek és vannak nehezebb energiák. Egyik sem rossz vagy jó, csak más. Mindegyiknek megvan a maga iránya, feladata. Elfogadom. megfigyelem, átélem.

Itt a diófa árnyékában még mindig kiegyensúlyozott és stabil vagyok. A bennem lévő nyugalom, béke a körülöttem lévő energiákkal együtt áramlik. Szeretet és fény vesz körül. Érzem a Mindenség támogatását, szeretetét. Biztonságban vagyok. Védve, segítve, támogatva vagyok a Mindenség által. Ez hálával és nyugalommal tölt el. Lassan megpróbálok felállni. Óvatosan, kicsit félve. nehogy a biztonság, melyet oly nagyon érzek itt a diófa tövében egyszer csak szertefoszoljon.

Már állok, figyelek. nyugalom és szeretet van bennem. Körülnézek minden csendes, csak a szél támadt fel egy kicsit. Egy pillanatra elbizonytalanodom. De az égre tekintve újra elönt a hála. És tudom, hogy biztonságban vagyok. Lassan elindulok.

Szívemben békével és szeretettel. Mert már tudom, hogy fújhat akár milyen erősen a szél, jöhet akár milyen vihar, egyszer vége lesz. Az erős szélben és a viharban is mindig van segítség, támogatás. És amíg ezt szem előtt tartom, amíg ezt a szívemben érzem, addig nyugodt és békés vagyok. Biztonságban vagyok. Stabil vagyok.

Posted on február 11, 2015, in Bach-virágterápia. Bookmark the permalink. Hozzászólás.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt szereti: