Csillagok

A hétvégén a Talentumok-nál a Családállító Képzés Gyakorlója volt. A szombati nap végén csodás ajándékot kaptam, Leszületés Misztériumában lehetett részem. Ezt szeretném megosztani veletek.

Együtt Egységben a Mindenségben kint a Térben. Minden tökéletes, de nyugtalanság van a szívemben, tudom hamarosan el kell mennem.

Az első mozzanat még alig észrevehetően fáj. Leköt az ikertestvérem. Bele veszek. Együtt vagyunk. Egységben vagyunk. Igazából ez több ennél. Egyek vagyunk. Egyszerre dobban a szívünk, egyszerre vesszük a levegőt. Minden tökéletes, ekkor a szívembe égető fájdalom költözik, a lelkem szinte kettészakad. Én indulok és ő nem tart velem.

Megnyugvást valamelyest a Szellemi Szülők adnak. Kezdetben nem vigasztal a jelenlétük. De szépen lassan megérkezem hozzájuk. Fájdalmam csökken, már alig érezhető. Megnyugvás tölt el, a karjaikban békére leltem. Szeretetük és támogatásuk határtalan. Már teljesen nyugodt vagyok. Újra minden tökéletes.

Ekkor Egységünk megbomlik, tovább kell indulnom. Elengedik a kezem és távolodnak. Távolodnak, hogy még egyszer közel kerülhessünk. Fájdalmam leírhatatlan. Csökkenteni az a tudat csökkenti valamennyire, hogy tudom újra láthatom őket, még egyszer érezhetem őket. Érezhetem a belőlük áradó határtalan szeretetet, támogatást.

Haladok utamon, mely már megmásíthatatlan. A Szellemi Szülők szeretetével és támogatásával együtt haladok. Lassan megérkezem a biológiai szüleimhez. Ebben a pillanatban valami elvész. Valami fontos, valami ami az Együtt-re, az Egységre emlékeztet.

A biológiai szüleimmel lassan ismerkedem. Most először bizonytalan vagyok. A Szellemi Szülők által kapott határtalan érzéseknek ez már csak töredéke. Mégis hálás vagyok. Hálás vagyok, hogy nem vagyok egyedül. Biológiai szüleim karjaiban lassan eltűnik bizonytalanságom. Érzem szeretetüket, támogatásukat. Már szinte minden tökéletes újra.

Ekkor egy energia tovább haladásra késztet. Lassan indulok utamra. Újra fáj. Fájdalmamat csak Szellemi Szüleim szeretete és támogatása enyhíti.

Hopp, a következő pillanatban meglátom őt. Felismerem és ő is felismer engem. a találkozás öröme, a viszontlátás, az újra együtt élménye felejtett mindent. Újra Együtt. Újra minden tökéletes. Most már Együtt haladunk tovább. Ezzel az Együtt-el és Szellemi Szüleim, biológiai szüleim szeretetével, támogatásával újra minden tökéletes.

Szeretet, támogatás, biztonság, Együtt.

Hálás vagyok. Köszönöm.

2015. okt. 27.

Endrődi Kriszta Életke

Posted on november 1, 2015, in Családállítás. Bookmark the permalink. Hozzászólás.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt szereti: